Beoordelingen

9,6
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,8
Comfort
9,4
Locatie accommodatie
9,3
Faciliteiten
9,5
Personeel
9,7
Waar voor uw geld
9,5

Beoordelingen

    Mark
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    8 mei 2018

    Komen zeker terug.

    Zwembad was nog dicht, ging pas eind mei open. Was niet vermeld tijdens boeken. Was een teleurstelling voor de kinderen.
    Lokatie!! Fijne eigenaar!
    John Oud
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    6 mei 2018

    Goed appartement op een centrale locatie in Umbrie.

    Kleine douchecabine, mooie maar oncomfortabele stoelen op de patio.
    Schoon, goede locatie, vriendelijke eigenaar, goed bed, gratis parkeren.
    Jeroen
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    7 augustus 2017

    Uitstkende plek om Umbrië te verkennen

    De bedden waren vrij hard, maar dat zullen sommigen juist fijn vinden.
    Prima appartement met de faciliteiten van een hotelkamer. Iedere schoon gemaakt en nieuwe handdoeken. Ook was er airco aanwezig en gratis WiFi. Zeer vriendelijke eigenaren en personeel, niets was hen te veel. Zij deden alles om het de gasten naar hun zin te maken. Iedere morgen een goed verzorgd ontbijt. Er was zelfs een wasmachine met wasmiddel om je was weer mee schoon mee te nemen. Vanaf het zwembad mooi zicht op Spello wat goed te bereiken was (ook te voet). Ook omgeving leent zich voor vele leuke uitstapjes (Assisi, Perugia, Foligno, Spoleto etc). Perfecte prijs/kwaliteit.
    StijnBaert
    be

    Beoordelingsscore

    10
    6 augustus 2017

    Pareltje

    Ongelofelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Zeer propere en goed onderhouden appartementen/huisjes inclusief airco en eigen terras, heerlijk ontbijt 's morgen met o.a verse fruitsla, vanuit zwembad prachtig zicht op Spello, ...kortom wij gaan zeker terug!
    Benjamin
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    26 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    René
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    21 juli 2017

    Zalig!

    Het matras! Alsof je op een schommelend bootje lag. Echt jammer, want verder is hier alles prima voor elkaar.
    De kamer was heel ruim met een eigen keuken, aparte ruime slaapkamer en lekkere badkamer. Een zitje voor de deur en om de hoek het zwembad met een prachtig uitzicht op Spello. Er was een mogelijkheid om bij de accommodatie te eten 's avonds. De eerste avond hebben wij dat uitgeprobeerd, omdat we moe waren van de reis. Daarna wilden we eigenlijk alleen nog maar hier eten. Het was heerlijk!! Uiteindelijk bleek dat ook niet zo vreemd, want buiten het seizoen wordt hier een kookschool gehouden. Iedere gang was zalig en met een halve liter wijn erbij en water voor maar E 25,00 p.p. zouden wij dit iedereen aanraden. De omgeving is prachtig om motor te rijden met de heuvels en oude steden zoals Assisi. Wij zouden hier zeker nog eens terug komen.
    Bart
    be

    Beoordelingsscore

    9,2
    17 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Franky
    be

    Beoordelingsscore

    10
    16 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Mark
    be

    Beoordelingsscore

    9,6
    10 juli 2017

    Fantastisch, zeker ook de omgeving.

    De airco was wat verouderd.
    De ontvangst, Uitgebreid Italiaans ontbijt met zelf gemaakte producten. Alles kraaknet. Ideaal gelegen om Umbrië te ontdekken.
    Paul
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    28 mei 2017

    Bijzonder gastvrij verblijf, comfortabel, gunstig gelegen in het hart van Umbrië

    Niets eigenlijk
    Warme ontvangst en gastvrijheid, uitstekend ontbijt met streekproducten die toegelicht werden, gratis fietsen (mountain bikes) ter beschikking, fijn zwembad. Gunstige ligging.
    ANUJ
    in

    Beoordelingsscore

    9,6
    19 mei 2018

    A little bit of Spello magic

    Beautiful property, excellent hosts
    il

    Beoordelingsscore

    9,2
    30 oktober 2017
    The bed was soft and mattresses were old springs type.
    The hostes, the room, the facelties, the cost for money.
    Katie
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    18 september 2017

    The most beautiful place

    Nothing!
    Beautiful, beautiful place. I will come back! So friendly and welcoming. Lovely and clean pool.
    Liz
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    9 september 2017

    Perfect

    Nothing at all.
    Great location, just outside Spello, with fantastic views of the town from the hotel. The room was comfortable, the food was good and the service excellent. A real homely feel and very attentive owners. We would recommend this place to anyone wanting to see Umbria. Spello is stunning but you also have easy access to Assisi, Perugia and other Umbrian towns.
    ie

    Beoordelingsscore

    10
    7 augustus 2017
    This was a beautiful find. My only regret was that we only stayed one night. The nearby town is beautiful
    Matthias
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    13 juli 2017

    Good Country House but better if you have a car.

    Better to come by car. It's not that easy to reach on foot from Spello train station. The carpet in front of the sofa looked a bit old and tired. The picture over my bed with children with angel wings embracing was kitsch. There was some strange rule that you couldn't take towls from the appartment to the swimming pool (??).
    From the property you have a nice view of Spello. Rooms are clean. Staff is friendly and courteous. Swimming pool is nice.
    Péter
    hu

    Beoordelingsscore

    10
    18 juni 2017
    The reception is open until 6-7 PM, it could be open longer.
    I reserved a room because I was curious why was its overall score 9,6. Now I know it! :) We got an appartment, its size, clenness and facilities were good. The garden, the pool and the plants are really nice as well. This could be average so far, but from the pool it is a splendid wiew to the city of Spello. The breakfast was also marvellous, fresh, wide variety and delicious. I loved their home made olive oil as well! The city center of Spello is about 5 mins by car/motorby and it is wonderful.
    Eric
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    2 juni 2017

    Comfortable room and nice swimming pool

    Breakfast was measured. Staff was friendly but looked a little forced.
    Property was a 10 min drive to the center. Comfortable rooms with enough space. Good swimming pool.
    Smadar
    il

    Beoordelingsscore

    10
    22 mei 2017

    warmly recommended

    We stayed in Residence Terra Dei Santi Country House for 5 nights. Our apartment was very clean. The beds were comfortable.A delicious and varied breakfast, with homemade new cakes every day.We arrived without a few groceries in the evening and the hosts helped us willingly The hosts can help with any questions and recommend how to get to the nearest town the easiest way The city is very close and pleasant in the evening. Laundry services are very convenient and free of charge. The place is accessible to the Umbria region. highly recommend.
    Petra
    cz

    Beoordelingsscore

    10
    14 mei 2017

    Very nice and comfortable "agriturismo" style of B&B

    We loved our stay in this beautiful B&B. It is obvious, that the owners love doing this and especially Delia, our host, takes care of every detail. The rooms named after herbs were more like little apartments than rooms only, including kitchen and walk in closet. Breakfast was great, every day there was an opportunity to taste eggs prepared in a different way, and we stayed for 5 nights, so you can imagine how cool is that. All food was local and delicious. The "agriturismo" is located close to Spello, 5 mins by car and probably 20mins walk.
Beoordelingen worden geladen